ÚvodŠperkyStrieborné šperky s kameňmiNáramky a náhrdelníky striebro

Kyanit náhrdelník striebro Ag 925 71801

Kyanit náhrdelník striebro Ag 925 71801

Kyanit náhrdelník striebro s krásne vyfarbenými kabošonmi modrého kyanitu a brúsenými ametystmi. Kupujete priamo vyobrazený šperk. Veľkosť náhrdelníka: cca 45 cm, je možné dopnúť až na 49 cm. Veľkosť jednotlivých… viac »

Dostupnosť:
posledné  1 ks
Doručíme
Doručíme do štvrtka 26. 09.
Kód produktu:
VY1471801NF5
Pôvodná cena:
112.75 €
Ušetríte:
33.83 € −30%
Vaša cena:
78.92 € vr. DPH

Nakúpte a dopravu máte zadarmo!
zobraziť možnosti dopravy

Zásielkovňa Z-Pointzadarmo
GLS výdajné miestozadarmo
GLSzadarmo
Packeta Homezadarmo

Zvoľte variantu:

Kyanit náhrdelník striebro Ag 925 71801

Kyanit náhrdelník striebro s krásne vyfarbenými kabošonmi modrého kyanitu a brúsenými ametystmi. Kupujete priamo vyobrazený šperk.

Veľkosť náhrdelníka: cca 45 cm, je možné dopnúť až na 49 cm. Veľkosť jednotlivých kameňov cca 0,5 – 2,1 cm.

Kyanit prenáša a zosilňuje energiu, čo z neho robí kameň vhodný pre meditácie a pozitívne naladenie. Prináša pokoj, harmóniu a podporuje intuíciu. Vyvažuje energiu Jin a Jang, tj dve univerzálne žitové sily, vzájomne neoddeliteľné a vzájomne pôsobiace a ovplyvňujúce sa protiklady. In energie, tj ženská, je vnímaná ako intitívna, pasívna a poskytuje tichú duchovnú silu. Jang je mužská energia aktívna životná, dynamická a temperamentná. Poskytuje silu fyzickej energie. Spoločne vytvára pozitívnu energiu a sú v súlade.
Kyanit je uzemňujúci kameň, ktorý sa tradične využíva ako silný liečivý kameň. Podporuje komunikáciu medzi ľuďmi, môže zabrániť konfliktu alebo nedorozumenia. Kyanit je jedným z mála kryštálov, ktorý nie je nutné čistiť a dobíjať. V tele harmonizuje všetky čakry.

Detailný popis kameňa kyanit

 

Popis údajných vlastností kameňa, ktoré sa netýkajú jeho chemických a fyzikálnych vlastností, je uvedený na základe všeobecne šírených a všeobecne dostupných informácií o tradičnom ľudovom využití kameňa, ktoré nie sú vedou overené, a preto nie je návrhom na uzavretie kúpnej zmluvy podľa zákona 89/2012 Zb.

Súvisiace produkty