ÚvodŠperkyStrieborné šperky s kameňmiNáramky a náhrdelníky striebro

Pietersit náramok striebro Ag 925 18851

Pietersit náramok striebro Ag 925 18851

Výnimočný náramok zo striebra s kabošonmi pietersitu . Výrazný šperk, ktorý každého očarí a nikto ho na vašej ruke neprehliadne. Ag 925. Kupujete konkrétny vyobrazený šperk. Veľkosť náramku: cca 18,5 cm, je možné… viac »

Dostupnosť:
posledné  1 ks
Doručíme
Doručíme do štvrtka 26. 09.
Kód produktu:
VY1418851NF5
Pôvodná cena:
108.86 €
Ušetríte:
32.66 € −30%
Vaša cena:
76.20 € vr. DPH

Nakúpte a dopravu máte zadarmo!
zobraziť možnosti dopravy

Zásielkovňa Z-Pointzadarmo
GLS výdajné miestozadarmo
GLSzadarmo
Packeta Homezadarmo

Zvoľte variantu:

Pietersit náramok striebro Ag 925 18851

Výnimočný náramok zo striebra s kabošonmi pietersitu . Výrazný šperk, ktorý každého očarí a nikto ho na vašej ruke neprehliadne. Ag 925. Kupujete konkrétny vyobrazený šperk.

Veľkosť náramku: cca 18,5 cm, je možné dopnúť až na cca 20,5 cm. Veľkosť kameňov cca 1 cm.

Vzácny pietersit je úžasný kameň, ktorý podľa tradícií prináša pozitívnu energiu a dáva mimoriadnu osobnú silu, odvahu a sebavedomie. Pozývaný tiež ako "kameň búrky", je tradične spájaný s búrlivými živlami. Traduje sa o ňom, že pomáha odbúravať pocit osamenia a zbavuje svojho majiteľa závislosti na vierach a obmedzeniach vnucovaných inými ľuďmi. Tiež vraj odstraňuje náhle vzniknuté bloky a prejasňuje všetky zmätky. V duševnom živote údajne napomáha smerovanie za vlastnou pravdou. Je známy ako kameň, ktorý prináša mimoriadnu podporu a vnútornú silu, pretože pomôže vysloviť a preskúmať všetko, čo by vám mohlo zablokovať cestu k dosiahnutiu pravdy. Tiež sa verí, že Pietersit napomáha pri riešení starých konfliktov a vyjadrovaní doteraz potlačovaných pocitov. Má údajne silné účinky na myseľ počas meditácie, vraj zaisťuje hlboké vízie a predpovede. Možno ho použiť aj na šamanské cesty.

Pietersit je pomenovaný po svojom objaviteľovi, obchodníkovi s minerálmi, ktorým bol Sidney "Sid" Pieters. Objavený bol v roku 1962 v Namíbii, následne potom v roku 1966 v Xichuan, v provincii Henan v Číne.

 

Súvisiace produkty