ÚvodŠperkyStrieborné šperky s kameňmiPrívesky striebro

Turmalín zelený v krištáli prívesok striebro Ag 925 22912

Turmalín zelený v krištáli prívesok striebro Ag 925 22912

Unikátny prívesok zo zeleného turmalínu s kremeňom v striebre , ktorý potláča stres, zlosť, strach a negativitu. Očarujúce šperk, v ktorom sa jemná zelená farba turmalínu verdelitu, ktorá prináša hojnosť a prosperitu… viac »

Dostupnosť:
posledné  1 ks
Doručíme
Doručíme do štvrtka 26. 09.
Kód produktu:
VY1422912NF5
Pôvodná cena:
50.52 €
Ušetríte:
15.16 € −30%
Vaša cena:
35.36 € vr. DPH

Nakúpte a získajte dopravu za 3.20 €
zobraziť možnosti dopravy

Zásielkovňa Z-Point3.20 €
GLS výdajné miesto3.80 €
GLS4.50 €
Packeta Home5.40 €

Zvoľte variantu:

Turmalín zelený v krištáli prívesok striebro Ag 925 22912

Unikátny prívesok zo zeleného turmalínu s kremeňom v striebre , ktorý potláča stres, zlosť, strach a negativitu. Očarujúce šperk, v ktorom sa jemná zelená farba turmalínu verdelitu, ktorá prináša hojnosť a prosperitu, snúbi sa smotanovo bielou farbou kremeňa, ktorý dáva vyniknúť kráse turmalínu. Kameň je doplnený o brúsený ametyst, kabošon ametystu a dve perličky. Kremeň má rovnaké energetické vlastnosti ako krištáľ, teda posilňuje účinky kameňov vo svojej blízkosti, je uiverzálnym a mocným kameňom s liečivou energiou. Tento prívesok je obzvlášť krásny nielen svojim tvarom, ale predovšetkým svojim spracovaním. Ag 925. Kupujete priamo vyobrazený šperk.

Turmalín je jedinečný kameň, nemá nikdy nepriaznivý účinok, pôsobí v prospech svojho majiteľa a prináša mu radosť. Pohlcuje negatívne vibrácie, odstraňuje stres, zlosť, strach, je ochranným šamanským kameňom. Napomáha pochopeniu seba samého i druhých, zvyšuje sebadôveru, nezávislosť a pomáha získať nadhľad nad rozčuľujúcimi situáciami.

Detailný popis účinkov kameňa: turmalín

Krištáľ vo Feng Shui zaisťuje rozptýlenie energie. Je vhodné ho umiestniť do každého okna, kde berie slnečné svetlo a energiu a ako prírodný hranol ju rozširuje do miestnosti. Predstavuje tak skrytý slnečný svet, teplo, silu a vitalitu.

Krištáľ je najúčinnejší liečivý, univerzálny kryštál, ktorý silne zosilňuje energiu, pohlcuje, uvoľňuje a reguluje ju a uvádza ju do absolútnej harmónie. Povzbudzuje psychiku, jasnozrivosť, samostatnosť, pomáha sebazdokonaleniu, ochraňuje pred všetkým zlým a negatívnym, zvyšuje naše duchovné sily, harmonizuje, čistí a chráni auru, zaisťuje pokojný spánok. Vhodný na meditácie a magické účely.

Detailný popis kameňa: krištáľ

Ametyst je mimoriadne mocný kameň s ochrannou silou. Má silnú liečivú a očistnú moc, zaháňa nespavosť a nočné mory. Je kameňom pokoja, zaháňa stres a negatívne emócie, tíši strachy, zlosť, obavy a zlobu, zvyšuje nádeje, zaháňa pocit viny, zbystruje myseľ. Je kameňom pravej, rýdzej lásky, posilňuje vernosť. Napomáha sústredeniu, prijímať nové myšlienky, dodáva rozhodnosť, rozvíja intuíciu, podporuje premenu zámerov na skutočnosť. Pomáha pri liečbe alkoholizmu a iných závislostí.

Detailný popis kameňa: ametyst

Súvisiace produkty