ÚvodŠperkyStrieborné šperky s kameňmiPrívesky striebro

Turmalín zelený v krištáli prívesok striebro Ag 925 22920

Turmalín zelený v krištáli prívesok striebro Ag 925 22920

Unikátny prívesok zo zeleného turmalínu s kremeňom v striebre , ktorý potláča stres, zlosť, strach a negativitu. Očarujúce šperk, v ktorom sa jemná zelená farba turmalínu verdelitu, ktorá prináša hojnosť a prosperitu… viac »

Dostupnosť:
posledné  1 ks
Doručíme
Doručíme do štvrtka 26. 09.
Kód produktu:
VY1422920NF5
Pôvodná cena:
50.52 €
Ušetríte:
15.16 € −30%
Vaša cena:
35.36 € vr. DPH

Nakúpte a získajte dopravu za 3.20 €
zobraziť možnosti dopravy

Zásielkovňa Z-Point3.20 €
GLS výdajné miesto3.80 €
GLS4.50 €
Packeta Home5.40 €

Zvoľte variantu:

Turmalín zelený v krištáli prívesok striebro Ag 925 22920

Unikátny prívesok zo zeleného turmalínu s kremeňom v striebre , ktorý potláča stres, zlosť, strach a negativitu. Očarujúce šperk, v ktorom sa jemná zelená farba turmalínu verdelitu, ktorá prináša hojnosť a prosperitu, snúbi sa smotanovo bielou farbou kremeňa, ktorý dáva vyniknúť kráse turmalínu. Kameň je doplnený o brúsený onyx a dve perličky. Kremeň má rovnaké energetické vlastnosti ako krištáľ, teda posilňuje účinky kameňov vo svojej blízkosti, je uiverzálnym a mocným kameňom s liečivou energiou. Tento prívesok je obzvlášť krásny nielen svojim tvarom, ale predovšetkým svojim spracovaním. Ag 925. Kupujete priamo vyobrazený šperk.

Turmalín je jedinečný kameň, nemá nikdy nepriaznivý účinok, pôsobí v prospech svojho majiteľa a prináša mu radosť. Pohlcuje negatívne vibrácie, odstraňuje stres, zlosť, strach, je ochranným šamanským kameňom. Napomáha pochopeniu seba samého i druhých, zvyšuje sebadôveru, nezávislosť a pomáha získať nadhľad nad rozčuľujúcimi situáciami.

Detailný popis účinkov kameňa: turmalín

Krištáľ vo Feng Shui zaisťuje rozptýlenie energie. Je vhodné ho umiestniť do každého okna, kde berie slnečné svetlo a energiu a ako prírodný hranol ju rozširuje do miestnosti. Predstavuje tak skrytý slnečný svet, teplo, silu a vitalitu.

Krištáľ je najúčinnejší liečivý, univerzálny kryštál, ktorý silne zosilňuje energiu, pohlcuje, uvoľňuje a reguluje ju a uvádza ju do absolútnej harmónie. Povzbudzuje psychiku, jasnozrivosť, samostatnosť, pomáha sebazdokonaleniu, ochraňuje pred všetkým zlým a negatívnym, zvyšuje naše duchovné sily, harmonizuje, čistí a chráni auru, zaisťuje pokojný spánok. Vhodný na meditácie a magické účely.

Detailný popis kameňa: krištáľ

 

Súvisiace produkty